WEITZ

An efficient, budget conscious, dynamic and collaborative team environment to showcase their corporate identity was paramount to Weitz Construction’s new corporate headquarters. These parameters were achieved by creating an interactive multi-purpose use of space with Weitz heavily involved in each aspect of the project ranging from initial space planning to final design to construction. Detailing of materials was an important part of this project to allow the construction company to express their abilities. As soon as you enter their office you are presented with angled walls that draw you into the space. The mix of exposed concrete, angled glass insets, rusted rebar dividers and punches of vibrant yellow are all thoughtfully combined to create an office that reflects their culture. DAVIS encouraged the client that utilizing raw materials would create a refined, sophisticated representation of their culture which proved to be true with the final outcome of the design.

  • Date: 2013
  • Services Provided: Interiors



  • Location: Phoenix, AZ
  • Size: 9,200 sf